Kokonaisvaltainen rakentaminen yhdellä sopimuksella

Rakentaminen yhdellä sopimuksella tarkoittaa asiakkaalle helppoutta ja vaivattomuutta. Rakennamme unelmasi perustuksista lähtien: asiantuntemuksemme kattaa muun muassa lattiavalut, lattiapinnoitukset, runko- ja väliseinärakentamisen, sekä vesikattotyöt. 

ota yhteyttä!

Sähkö sekä muut työt samasta osoitteesta

Voit luottaa meihin myös asuntoosi tai kiinteistöösi liittyvissä sähkö-, LVI- ja talotekniikkatöissä. Lisäksi toteutamme laadukkaasti ja ammattitaidolla ulkorakennukset, jätekatokset sekä kaikki maalaus-, laatoitus- ja pinnoitetyöt.

Ota yhteyttä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä rakennusurakoinnista

Kokonaisvaltainen rakentaminen tarkoittaa, että hoidamme kaikki rakennusprojektiin liittyvät työt alusta loppuun. Palveluun kuuluu suunnittelu, rakennustyöt, sähkö- ja LVI-työt sekä viimeistely. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään, vaan me hoidamme kaiken.

Rakennusprojektin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten projektin laajuudesta ja yksityiskohdista. Teemme aina yksilöllisen aikataulun jokaiselle projektille.

”Yhdellä sopimuksella” tarkoitamme sitä, että asiakkaan ei tarvitse tehdä useita sopimuksia eri toimijoiden kanssa. Me hoidamme kaiken, ja asiakkaalle jää vain yksi sopimus, joka kattaa koko projektin. Tämä tekee asiakkaan elämästä helpompaa ja vähentää byrokratiaa.

Kyllä, meillä on laaja kokemus energiatehokkaiden talojen rakentamisesta. Pyrimme aina toteuttamaan projektit mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti.