Rintamamiestalon energiatehokkuuden parannus ilmalämpöpumpulla

Kohteen kuvaus: Kyseessä on rintamamiestalo, jonka omistaja on aktiivinen takan käyttäjä. Tavoitteena oli parantaa talon energiatehokkuutta ja varmistaa, että takan lämmittämä ilma jakautuisi tasaisesti koko asunnossa.

Ratkaisu: Valitsimme ilmalämpöpumpun asennuspaikan huolellisesti ottaen huomioon takan sijainnin ja ilmavirtaukset. Tämä mahdollistaa automaattisen takkatoiminnon optimaalisen hyödyntämisen, varmistaen lämmön tasaisen jakautumisen koko asunnossa.

Tuotevalinta: Vaikka asiakkaalle design ei ollut ensisijaisen tärkeä, haluttiin silti valita laadukas ja suorituskykyinen ilmalämpöpumppu. Päädyimme Mitsubishi Electricin FT35-sarjaan, joka on tunnettu erinomaisesta suorituskyvystään. Se on kustannustehokas ja soveltuu erinomaisesti suomalaisiin olosuhteisiin.

Lopputulos: Ratkaisu on osoittautunut tehokkaaksi ja järkeväksi. Talon energiatehokkuus on parantunut merkittävästi, ja takan lämmittämä ilma jakautuu nyt tasaisesti koko asunnossa.

Tilaa veloitukseton kartoitus

Haasteellisten tilojen tehokas lämmitysratkaisu

Kohteen kuvaus: Kyseessä oli tiloiltaan haastava kohde, jossa tarvittiin kustannustehokasta ratkaisua parantamaan energiatehokkuutta. Aikaisempi lämmitysratkaisu perustui 100% suoraan sähköön.

Ratkaisu: Valitsimme eri kerroksiin erilaiset ratkaisut optimaalisen lämmitystehokkuuden saavuttamiseksi. Yläkertaan asennettiin Gree Console 35 ja alakertaan Gree Fairy 35. Näin saatiin aikaan kustannustehokas ratkaisu, joka on puolet edullisempi kuin combopumppu. Lisäksi valitsemamme ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan tehokkaasti lämpöä myös kylmässä säässä.

Investoinnin kannattavuus: Koska talon aiempi lämmitysratkaisu oli täysin sähköpohjainen, uusi ilmalämpöpumppuratkaisu maksaa itsensä takaisin nopeasti energiasäästöjen myötä.

Lopputulos: Haastavista tiloista huolimatta saavutimme tehokkaan ja kustannustehokkaan lämmitysratkaisun. Asiakas voi nyt nauttia merkittävistä säästöistä sähkölaskussa ja tasaisemmasta lämmityksestä koko talossa.

Tilaa veloitukseton kartoitus

Energiaparannus Järvenpään rintamamiestalossa ilmalämpöpumpulla

Kohteen kuvaus: Järvenpäässä sijaitsevan rintamamiestalon omistaja halusi tehostaa energiatehokkuutta. Jokainen asennus on yksilöllinen, ja talon erityistarpeet sekä sähkönkulutus otetaan huomioon valitsemamme ilmalämpöpumpun mitoituksessa.

Ratkaisu: Valitsimme taloon Innova Balance 12 -ilmalämpöpumpun, joka on mitoitettu tarkasti rakennuksen sähkönkulutuksen mukaan. Käytämme aina yksilöllistä mitoitusta varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistaan.

Rahoitus ja kustannukset: Tarjoamme mahdollisuuden rahoitukseen, jolloin investointi voidaan jakaa useammalle kuukaudelle. Kuukausikustannus alkaa vain 50 eurosta. Investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti energiasäästöjen myötä, ja asiakkaat voivat nauttia tasaisesta ja mukavasta lämmöstä kodissaan. Kesällä myös viilennys tulee usein tarpeeseen.

Lopputulos: Energiatehokkuuden parantaminen on onnistunut erinomaisesti, ja asiakas voi nyt nauttia tasaisemmasta lämmöstä sekä merkittävistä säästöistä sähkölaskussa. Investointi ei ainoastaan maksa itseään takaisin, vaan tuo myös lisää asumismukavuutta.

Tilaa veloitukseton kartoitus

Joustavaa rahoitusta ilmalämpöpumpullesi!

Osta nyt, maksa myöhemmin

Ota yhteyttä!

Voit lähettää yhteydenoton lomakkeelta, soittaa 044 230 5700 tai laittaa sähköpostia suoraan myynti@medel.fi