Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGHZ2 – Moderni tehokkuus ja muotoilu

Mitsubishi Electricin MSZ-LN25VGHZ2 ilmalämpöpumppu edustaa huipputekniikkaa sekä älykkäitä ratkaisuja. Tuloksena on ilmalämpöpumppu, joka yhdistää huippuluokan tehokkuuden, ympäristötietoisuuden ja ajattoman estetiikan.

Erittäin Tehokas: Mitsubishi Electric on tuonut markkinoille LN-sarjan, jonka korkea energiatehokkuusluokka A+++ takaa erinomaisen tehon. Uuden sukupolven kompressori tekee laitteesta tehokkaan myös Pohjoismaiden ankarammissa olosuhteissa. Laitteen SCOP-lämpökerroin on huippuluokkaa ja se toimii tehokkaasti laajoilla lämpötila-alueilla.

Muotoilun mestariteos: Tämän ilmalämpöpumpun design on tarkkaan harkittu. Tarjolla on neljä silmää hivelevää värivaihtoehtoa: helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen. Jopa kaukosäädin on viimeistelty sävy sävyyn sisäyksikön kanssa.

Älykkäät Ominaisuudet: Kaksoissiivekkeet ja tuplailmaohjaimet tehostavat puhallusilman jakautumista, mikä mahdollistaa vedottomamman ja miellyttävämmän ilman levittämisen. Lisäksi kahdeksanosainen infrapunatunnistin mahdollistaa huonetilan lämpötilojen kolmiulotteisen analysoinnin, säätäen automaattisesti ilmavirtauksia.

Yhdistetty ja Hallittavissa: Sisäänrakennettu wifi-sovitin yhdessä MelCloud-sovelluksen kanssa mahdollistaa lämpöpumpun hallinnan mistä tahansa, milloin tahansa. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka haluavat seurata ja hallita energiankulutustaan reaaliajassa.

Ympäristöystävällisyys Edellä: LN-sarjan ilmalämpöpumpuissa käytetään uutta ympäristöystävällistä kylmäainetta R32, joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden olosuhteisiin.

Takuu ja Tuki: Mitsubishi Electric tarjoaa kolmen vuoden takuun tälle laitteelle, ja kompressorille viiden vuoden materiaalitakuun. Biottorin tarjoama lisäturva, joka on saatavilla erikseen, voi pidentää takuuta jopa viiteen vuoteen.

Tämä ilmalämpöpumppu on todellinen edistysaskel sekä muotoilussa että toiminnallisuudessa, mikä tekee siitä paitsi tehokkaan myös esteettisesti miellyttävän lisän kotiisi. Mitsubishi Electricin MSZ-LN25VGHZ2 on osoitus siitä, miten teknologia ja muotoilu voivat yhdessä parantaa kotimme mukavuutta ja tehokkuutta.

tilaa veloitukseton kartoitus

Joustavaa rahoitusta ilmalämpöpumpullesi!

Osta nyt, maksa myöhemmin

Mitä perusasennukseen kuuluu?

Ilmalämpöpumpun TUKES-hyväksytty perusasennus:
Perusasennus riittää useimmissa asennuskohteissa erinomaisesti.

Huomioithan, että perusasennukseemme sisältyvät myös sähkötyöt.
(yritykseltämme löytyy myös S3 sähköluvat)

Mikäli asennuskohteessa tarvitaan esimerkiksi timanttiporausta kivi- tai
betoniseinään, ne eivät viivästytä asennusta koska asentajilla on omat
laitteistot mukana aina. Lisäreikien hinta määrittyy seinävahvuuden
mukaan, keskimäärin noin 200 euroa / kpl.

Perusasennus sisältää:
Ulkoyksikön seinä- tai maateline (maatyöt eivät sisälly)
Läpivientireikä puu- tai tiilirakenteisiin
Tärinänvaimennuskumit
Kylmäaineputket (8m)
Suojakouru valkoinen tai ruskea (8m)
Kondenssivesiputki
Sisä- ja ulkoyksikön välinen kaapelointi
Sähkökytkennät taululta oman sulakkeen alle mikäli mahdollista (8m)
Turvakytkin
Käyttöönotto ja käytön opastus
Vanhan laitteen poisvienti ja loppusiivous sisältyy aina hintaan
Asennuspöytäkirja tehdystä työstä

Hinta työlle 790 €, josta saat kotitalousvähennyksellä hinnasta – 216 €

tutustu valikoimaan ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Voit lähettää yhteydenoton lomakkeelta, soittaa 044 230 5700 tai laittaa sähköpostia suoraan myynti@medel.fi